Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsvalen.


Ballerina,
forskare,
brandman,
arkitetk,
advokat,
reseledare,
konstnär,
servitris,
austronaut,
miljonär,
lärare,
trummis,
kock,
matematiker,
snickare,
läkare,
poet.


Jag ville, jag vill nu, jag kommer vilja..

Jag vill göra allt.


Varför är valen så många fler, när beslutsångesten är så mycket större?




Fri vers av Vivi
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-01-14 16:18



Bookmark and Share


    LinaWinter
jag känner igen mig.
jag vill gör allt, och är rädd för att det ska bli pannkaka av alltihop tillslut...
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi