Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup tystnad över oss och Ingen vind från någon sida








Från björkens slöjor

går en vacker doft

i natten ut

medan

jag vandrar


Djup tystnad över oss

och

Ingen vind från någon sida


men


Jag ska aldrig hata livet

och

fly till öknen

för att

mina drömmar vissnat


Allt är redan skrivet i tiden

och

Det är mitt öde ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 789 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-01-14 17:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Orden griper verkligen tag i mig.
2009-01-16

  Michaela Dutius
Poesi i varje bokstav.
berörande
2009-01-16

  * Ammi *
Du skapar bilder med dina texter.
berörande
2009-01-15

  Maria T
Mycket vacker poesi till ödet
2009-01-15

  Suzy med punkterna
Som alltid mycket vackert.
2009-01-15

  Ewa Åkerlind
..så vacker titel

Djup tystnad över oss
och ingen vind
från någon sida
2009-01-14

  Eaglemountains VIP
Vi har alla vår tid utstakad ......mycket underbar poesi .....
2009-01-14

  Losnall
Fint och klokt skrivet:)
2009-01-14

    Al Lanzon
Fint skrivet!
2009-01-14

  friheten
Vacker skriven S!
2009-01-14

  zinna
Härligt...
mjukt och otroligt vackert...
2009-01-14

  Svartsilver
Underbar text jag bokmärker den.
2009-01-14

  Eva Langrath VIP
Så sällsamt vackert och stor livsvisdom.

Eva
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic