Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En pink grape.


Läkerolen




i eftermiddags
när jag åkte tunnelbana
fastnade en läkerol
i halsen

panik

riktigt

skräcken dundrade

och samtidigt gick tankarna
i 110

det här var den viktigaste tanken:

om jag nånsin får bort läkerolen
från halsen kommer jag att vara förevigt tacksam
och aldrig mer oroa mig för mina vanliga onödiga
nojor


jag fick ner läkerolen


sen tog det väl en kvart










Fri vers av Alfie M
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-14 22:30



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra!
2009-01-17

  Miss Mod
Den va bra.
2009-01-14

  Arcadia1
Vardagen försvinner inte. Är dock glad över att Du fick ner den där Läkerolen som för överigt är laxerande.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M