Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. Höhö, bara en dikt ^^''


Jag vet att poesin är död nu, och det tar slut nu.

Jag vet att det tar slut nu,
jag känner det. Det finns inget
Att fortsätta ens.

Och jag vet att poesin samt kemin
Mellan oss dog ut, men bara för
Att vara säker på att du hörde
Första gången ska jag skriva
Det en gång till.

Jag älskar dig, än.
Och det här är slutpunkten
I mitt liv.




Fri vers av Sarous
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 15:25



Bookmark and Share


  Pot Pourri
får mig att tänka på ordvärde och egna önskningar att överleva trots allt. men jag får inte ihop det - mer än att som slöjorna är borta och nakna hemskheten avslöjar något. håller det? javisst om man vågar leva mer än poesi. liv liksom..^^ konstig fundering du startade här..tack! sånt gillas.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous