Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agoni

Kristallen bryter
en prismas ljus
Överflödiga tankar
i meningsutbyte

Någonstans bryter
dödsångesten ny väg
Det oåterkalleliga
kommer storslaget

Vem orkar bära
väntans ångest
för det oryggliga
jagiska slutet

Utan makt
ingen idé
att strida
emot

Miragen2008




Fri vers av bo.rackson
Läst 391 gånger
Publicerad 2009-01-16 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson