Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkningen

 

Som om jag var i luften
på väg ned, svävande


omskakad, rymdfylld
regnbågsskimrande
med smärtkorn insprängda


som om jag var på väg
att lämna något bakom
i en annan tid, ett annat rum


Ditt ansikte träder
långsamt fram i djupet
av mitt bröst, min älskade


så lång tid det har tagit


men ändå ej

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 826 gånger
Publicerad 2005-08-26 09:47



Bookmark and Share


    Idun 1
För mig är denna text magisk, nedräkningen, de 66 timmarna...
Vacker poesi i "rymdfylld
regnbågsskimrande med
smärtkorn insprängda".
Du får 5 sköna poäng :)
2005-08-27

  _Mian_
Luftigt med tungd...en underbar komposition av ord och stark känsla.
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth