Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En på miljonen

 

Det var inte hur du förde dig
med din raka och fina rygg

Det var inte heller de rätta orden
som du sa vid de rätta tillfällena

Det var dina varmt glittrande ögon
och på hur du såg på alla andra


Heaven smiles at you

 

always

 

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 23:58



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
kärleksfullt
och fint!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet