Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Eskilstuna eller nåt annat Tuna kanske, Vallentuna?

En galen tjej ifrån Tuna
hade bara ben som var bruna
Hon ropa Hallå!
Kolla hur jag kan gå!
och så tog hon sig fram på sin nuna




Bunden vers (Limerick) av JML
Läst 868 gånger
Publicerad 2005-08-26 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply