Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen kommer gråta







Himlen kommer gråta

om du lämnar mig


Krossa inte mina drömmar


men


om du gör det

Låt mig tro

att du har älskat mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 917 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2009-01-17 19:40



Bookmark and Share


  Darknesta
mycket vackert
2010-08-13

    wildrosen
underbar....
2009-02-02

  Blåbäret
väldigt vackert
2009-01-26

  Stahninnan
Vi vill alla vara älskade!
Du skriver äkta.
2009-01-22

  Afrodite
Jättefin i sin enkelhet!
2009-01-22

  Eva Langrath VIP
Kärlek som kommer att sakna.

Eva
2009-01-21

  Losnall
Det är inte lätt med kärleken:( Underbart skrivet!
2009-01-19

  Eaglemountains VIP
Vacker skrivet i kärlek, men så sorgsen ....
2009-01-19

  Michaela Dutius
En stilla önskan i poetiska ord som når in i hjärtat på läsaren
2009-01-19

  devilsangel
vackert med smärta
2009-01-18

  Suzy med punkterna
Du får fram så mycket genom så lite. En stor eloge till dig min vän!
2009-01-18

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda rader, skör kärlekspoesi.
2009-01-18

  JLindh
Mina tårar faller så sakta
men så ömt för denna
sorgsna smärtsamma
men vackra som berör
mig så djupt i hjärtat mitt
2009-01-18

  anits VIP
smärtsamt men ändå så vackert
2009-01-18

  Angeldust
Läsning av hög klass, perfekt vännen du så himla duktig.Kram Sunny
2009-01-17

  prinscess VIP
smärta i kärlekens tecken når verkligen fram här
till mig som läsare rakt ur ditt hjärta
2009-01-17

    Tea Alex
Underbar!!! :)
2009-01-17

  Ronny Berk
känslig och finstämd kärleks poesi; drömlik i sin längtans...
2009-01-17

  Svartsilver
Oj..ja det är sanning man inte vill bli fråntagen!
2009-01-17

  friheten
Smärtsamt vännen, det är inte lätt, för man får sällan veta det, men att bli lämnad får en att dö i tysthet. Vacker och berörande som vanligt!

Kram till dig!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic