Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste ni?




Visste ni att vi glömmer våra drömmar för att
vi inte ska dö av förtvivlan över hur våra liv
kunde ha sett ut.....




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 22:57



Bookmark and Share


  systra
Säger bara en sak! woooow! Så sant så...
2009-01-18

  Malinosa
Ja, vi försöker i allafall. Det är smärtsamt när vi misslyckas.
2009-01-17

    sunnanvind
Sanna smärtsamma rader!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson