Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett löfte brutet, en vänskap ruttnande. Gott Nytt År


Det var vi utan du, bara jag

Dessa löften de betyder ingenting
det är endas ord som skulle betyda någonting
vi satt vid sidorna av våra världar så lika
och du försvann tog det sista med
det löften du gav mig var tomma och genomskinliga
liksom plast

Kvällen som skulle vara prydd av raketer
men rosenröda kinder och leenden som om vi aldrig sett sorg
var en ensam kväll med sorgesånger från hjärtat
jag stirrade mot stjärnorna och undrade
hur du kunde överge mig nu

Stjärnornas glans var ingenting inatt
explotioner så höga skakade mitt hjärta
och du var någonananstans
ditt hjärta varmt och ditt skratt klingande
det är orättvist så som livet är
att du så falsk lyckas få lyckan i dina händer
medan jag som kämpar för dig får ingen glädje utav det

Och tårarna de kom då året blivit nytt
då jag visste att allting blivit fel
jag vet att du är ingen riktig vän
men älskling
hela mitt hjärta värker som om någon försöker dra sig ut
är det du? försöker du slå dig fri?

Gå bara
splittra mitt hjärta


Natten som skulle förevigt bli vår
tog du ifrån mig
och gav dig själv




Fri vers av Queen_of_me
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-01-17 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me