Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite indie sådär

du var ingen role model precis
men du tålde tjugofyra vodkashots
och vågade lite mer
med dimmigaste blicken
anyone will do, eller hur?





du sa att du föredrog
fingerfärdighet och
do we look like morons to you



do we?













jag tände din cigarett och
ibland undrar jag
röker du fortfarande?









någon krossade pappersdrömmar
men det var inte jag

jag svär, det var inte jag








vi är trötta posörer och
vi lever efter mottot
dansar bara full



kanske
är vi som
lysdioderna som blinkar vänligt
genom etern
i natt






jag vill ha dig mellan mina lakan mellan mina läppar i andetag hjärtslag
i mig














och om du kommer närmare
någonstans mellan
midnatt och efterfest
så ska jag avslöja för dig



det är vår värld också




Fri vers av gnupung
Läst 866 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-01-18 14:18



Bookmark and Share


  HerrGlad
mycket mycket bra!
2009-02-08

  Emmelina
alltså det är ju så sjukt bra. jag älskar genom varje ord
2009-01-19

    ej medlem längre
Shit så bra..
Älskar flytet, radavstånden..
platsen lämnad för eftertanke..
men samtidigt det enkla, så rakt på...
Grymt gjort!
2009-01-18

  Alfie M
Vilket flyt!

Det är fest om din dikt.
Fartigt, modigt,
flirtigt.
Men roliga fester går på gränsen
till vemodet, sorgen, ensamheten.
Du promenerar fint på linan med pennan i hand.
2009-01-18

  Alfie M
Vilket flyt!

Det är fest om din dikt.
Fartigt, modigt,
flirtigt.
Men roliga fester går på gränsen
till vemodet, sorgen, ensamheten.
Du promenerar fint på linan med pennan i hand.
2009-01-18

  Svartsilver
verkligen en talang du har!
skitbra- ju!!
2009-01-18

  HQ
Vilket otroligt fint flyt och vilka underbara ord!
Helt perfekt!
2009-01-18

  Sanningsägaren VIP
Hm här har jag missat något ser jag
snyggt! :)
Åsa
2009-01-18

  Frederick
bokmärker denna. typ bästa texten kanske. sjukt bra skriven.
2009-01-18

    Ficktjuv
Jag gillar den. Kommer nog inte sluta fundera över vem det handlar om förrän jag somnar, om den nu handlar om någon speciell?
Slutet är hur stark som helst, något som du vet att jag älskar. Den är fin, fundersam och lite indie sådär!
2009-01-18

    Melona
tycker ju om att läsa dig

detta gillade jag bäst:

"jag vill ha dig mellan min lakan mellan mina läppar i andetag hjärtslag
i mig














och om du kommer närmare
någonstans mellan
midnatt och efterfest
så ska jag avslöja för dig"

som en hel film, bok
eller kentlåt...

najs, du gnupung! : )
2009-01-18

    ....
detta gillar jag skarpt!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

gnupung