Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner livet rinna ifrån mig.



jag hör klockan ticka.

jag känner min puls slå snabbare och snabbare.

jag känner svettet rinna ner från min panna.

jag vet att jag inte borde,
jag vet att jag inte vill,
jag vet att det är fel,
jag är så anfådd,
jag vet att efter jag gjort det finns det ingen återvändo,
men jag orkar inte mer.
jag drar min hand genom håret en sista gång.

det finns ingen som ändån ser mig.

jag skär mig genom ådran,
jag känner livet rinna ifrån mig.




Fri vers av Sonja
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-08-26 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja