Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontåg

Ett tomt morgontåg.
Den utestängda kylan,
Frosten,
Snön.


Att världen rusar förbi gör ingenting,
ty den stigande solen får den att glittra.




Fri vers av Annicka
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annicka
Annicka

Mina favoriter
Snabbtinat i mikron