Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ba en tanke...


Fröken frusen

 

Under diamantskimrande snötäcke

i den karga marken

hade jag gömt mina

vackra ord till dig

 

Minus tusen och lite till

hade kylan fallit i mitt hjärta

och venen som en gång

spridde kärlek i mina lämmar

var frusna till is

 

Kommer jag att överleva?




Fri vers av BlåhäXa
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 19:21



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känner igen känslan. Lever på hoppet att allting tinar, gror och blomstrar.
2009-01-18

  Svartsilver
vackert tilll tusen!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa