Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytet har blivit till vattenfall.



Undrar om och om igen, vad jag gör här.


Flytet har blivit till vattenfall.

Det är alldeles för brant.


Stirrar på solnedgången,

men missar den helt.


Du kommer emot mig

men du passerar.



Lovar mig själv saker

men det håller inte.


Blodet pulserar i trasigt hjärterum,

förgiftas och ruttnar.


Blir till svartaste bläck,

som sedan forsar ur min penna.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-01-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean