Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axplock från en tung grå dag




Nyhetsdikt måndagen den 19 januari

Friska vindar sveper in med nederbörd

vetenskapligt sett är bilden av vårt jag helt störd

kravlös vapenvila slutes ganska lätt

och Anja VM-formen lyckats pricka in helt rätt

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 09:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
snyggt som busen du fick till det..härligt med dina axplock
2009-01-21

    ej medlem längre
Ja, så är det i världen.. och så skall nu även "jaget" krånglas till.. Att det inte är det man tror och upplever. Att jaget tom. kan förflyttas utanför kroppen..
Alltid lika roligt att se vilka händelser i nyhetsflödet som hamnar på din skärm
2009-01-19

  lodjuret/seglare VIP
juste text alltså
men sluta mörda kan inte vara lätt
tänk att komma hem till familjen
som soldat, utan att ha fått fälla
en enda bomb, skjuta ett enda skott
mörda en enda okänd människa
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER