Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel av Louise :) jag älskar Blur. de ska återförenas <3 http://open.spotify.com/track/5bn1UwpSRcNYpEn2JarfxR


du har missat lite där.

Det kliar och jag
f ö r s ö k e r
sitta still

I'm just a killer for your love

och stressen lossnar i flagor
ger plats
åt annat

från basgångarna pumpas blod
och värmen
försöker kväva mig

min hjärna är helium
den lossnar från sina fästen
och studsar upp i taket

öppnas ett kryphål
sipprar den sakta ut
försvinner i rymden

och blir till sol.




Fri vers av Sundström
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-19 13:56



Bookmark and Share


  tatjana
shit vad bra! tyckte mycket om.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström