Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ........... dig i smyg

Jag viker ut min tacksamhet
när du kryper intill med värme
och länge finner jag inte orden
som gör mig stum
fast nu kan jag äntligen blunda
och vakna igen utan att känna mig dum
för du är flickan brevid mig i din säng
som bringar mig lycka till förälskelse
och till dig vill jag ge allt jag kan
för jag respekterar dig för den du är




Fri vers av daniele
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele