Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 Katten Måns återtåg

Så fick jag möta dig igen

Efter dina två dygn i skogen

Du som var en stadskatt

Säkert hade du fått träffa en räv

under de dygnen, kanske den första i ditt liv

Du utstrålade skräck

när du mötte mig

Först sedan jag dukat fram mat

och talat till dig i  en timme,

lät du mig röra vid dig

och smeka dig

Du fick mig att tro att

 det fannns en väg tillbaka

tillbaka till trohet och förnuft

och kärlek




Fri vers av Mats VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP