Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mörka hemma kvällar


Strategi


Två vänner
sitta bredvid
spela Pentago
dricka Lat42
med strategi
och vinna allt



Emilia Berg





Fri vers av Emilia Berg
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg