Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min blåa lampa saknar dig

Just nu
Tänkte jag
Beskriva hur dina chokladbruna ögon
Såg ut under min blåa Ikea lampa




De såg ut som guld
Jag önskar att jag hade sakt det till dig



Innan du och dina ögon flydde
långt bort från min lampa
Från mina dagar




Fri vers av Nilon
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-19 23:55



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbar poesi.
2009-03-13

    ej medlem längre
ja!

fyll mig med mer sån här poesi.

den här gick rakt in i mig.

så enkel och så full av känslor.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon