Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och där faller allt

In i dimman igen,
måndag kväll till trots,
i en mörk värld av toner,
smekningar,
varma ord,

ren och skär ångesthandling.
Och där brinner det,
innerst inne.
Och där faller allt,
som jag vågat hoppas på.
Och där sabbar jag det,
igen.




Fri vers av Nephlinea
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea