Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som inte tror på änglar, solsken, grönska, skönhet, lycka. Till alla er som har fastnat, som står still, som faller, som sparkar för att komma någonstans. Till alla er som har söndriga världar, trasiga själar och bara vill hitta ut.


Till alla er som inte vill ha imorgon.

Jag vet inte hur många gånger
jag har suttit här
och knapprat på tagentbordet
bara för att sudda ut allt igen

Jag vet inte hur många gånger
jag har suttit här
och önskat att jag bara var någon annan
någon annanstans

Men idag
och igår
och imorgon
sitter jag här
och älskar varje stund
förstår alla år
av tvivel
slag
ord
alla år av fruktan
längtan

och ingenting skrämmer mig lika mycket som att hamna där igen

Men jag tar steget idag
och igår
och imorgon
för att skapa en ny morgondag

Och alla steg
de var inte förgäves

Och alla fall
de var inte föralltid

Och alla gånger som jag trodde var den sista
de ersattes med något vackert




Jag glömmer aldrig åren
då jag kämpade bakom stängda dörrar
då jag slogs för att hitta tillbaka
då jag tappade lusten
och då jag glömde bort mig själv

Jag har gått i sicksack
fastnat i en labyrint
precis som du nu

Men sluta aldrig kämpa
för jävlar vad skönt det är att hitta ut.




Fri vers av BABYSTAR
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 14:21



Bookmark and Share


  Fånga dagen
en klockren dikt som slår till direkt i magtrakten skönt ordflöde och fint budskap

mvh Anna-Karin
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR