Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltså.. samtal är helt underbart :)


över en fika om bi6

 

 

jag känner en 16åring som är övertygad

om att människan föds bisexuell

 

övertygad med en 16årings övertygelse

biviset är våra sinnens funktion

 

och sånt ska man tackla

över en kopp fika

 

nu ska jag fundera

över svaret

med en 48årings undertygelse

kanske finns där

nåt

för nästa gryta

 

kanske finns där 

 

jag känner en 16åring som är lika övertygad

som kakorna är goda

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri