Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Jag måste lära mig andas utan luft, för du är borta.

;-´Stanna, snälla?
Stanna till jag
Har listat ut hur
Man andas utan luft.`-;




















Och hur man lever
Utan en dröm,
som du.




Fri vers av Sarous
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-20 19:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att andas in längtan till en annan person i ett drömlikt tilstånd i sitt varande?
2009-01-20

  Suzy med punkterna
En konst som man får lära sig gånge efter gång:=) Bra skrivet!
2009-01-20

    Issand.
det är svårt,
men jag tror nog det går...


fint !
2009-01-20

  Anna Liljestrand
Ja, hur gör man??
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous