Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick inspiration efter att ha läst texten "Prognos" hos Ess_dur. Gå gärna in till honom och läs!


Det osagda

 

Orden dör  långsamt ut

fräsande

likt ett smärtstillande medel

i ett glas vatten

Och glaset skiljer oss ännu åt

där ligger de vackraste orden vi äger

som ännu inte blivit sagda




Fri vers av Connie
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-20 19:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk illustration och tänkvärda ord.
Vatten kommer en aldrig till del om man inte bemödar sig om att dricka.
2009-01-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Som en spargris man kan ta till när de mest behövs. Mycket fin anjel.
2009-01-20

  Ronny Berk
även osagda ord berör, som att viska i förlig vind
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie