Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prickiga strumpor gör mig galen

jag vet att det
är ditt fel att jag inte
kan andas
längre

djupa andetag räcker
inte lika länge
som förut och
jag tror
att astma är
en möjlighet

men ack
du har större chans
att vinna över
astman

för aldrig har jag väl
haft svårt
för att andas
förut ?
(alltså innan du kom)

jag har försökt att
hosta upp
hjärtat
men inte tillåter min
hals det
nej

jag skakar nästan
av rädsla
att förlora dig
men
jag har inte ens
fått dig
(än)

så ironiskt

att jag måste stå ut med
dig
och dina
påhitt utan
att ens...
typ
ha dig?

du får mig verkligen
(ultra-mycket)
att undra hur det
känns
att inte vara
kär
i dig

för det har
jag verkligen
glömt





Övriga genrer av greajt
Läst 636 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-20 20:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
inte för att jag trodde att du någonsin skulle skriva ett öppet kärleksbrev till mig just så här, men som mamma brukar säga, livet är fullt av överraskningar... fina texten ger jag förstås genast trenne halvlitersaskar jordgubbar med piskad grädde
2009-02-16

  om en Siri
Greta, du är greajt... wow. Den här älskar jag, den träffade rätt!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt