Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte just nu.



En tre meters våg

och jag inser.

Dagens ljus kommer aldrig blixtra i blått,

igen.


Keramik håller om dig i din lilla grop.

Rosens rötter letar sig ner på

en meter någonting djupt.



Saknar dig och längtar tills vi ses,

även om jag vill, så vill jag inte just nu.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean