Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isa

Helt försvarslös och liten. Sovandes.
Ett yrt virrvarr. Vaken och glad.
Kämpandes och absolut målmedveten. Krypandes.
Hysterisk och skrikandes. Fasthållen.
Skrattande och kiknande. Bus och hissningar.
Argt och gråtandes. Frustrerad.
Storögd och beundrande. Mammas sång.
Vilandes och fridfull. Full av beröring.
Envis som både ma och pa. Ingen stoppar mig.
Lycka. Pappas uppmärksamhet.
Trygghet. Ma och pa överrens.
Kärnan är kärlek. Hela familjen.
Obeskrivlig känsla. Kosmiskt.
Allt är hon. Speciella dotter.







Fri vers av Stahninnan
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stahninnan
Stahninnan