Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systra mi

Liten, skör och tunn men ändå stark som en slipad diamant.

Glad, öm och kärleksfull men ändå i djupet en sorgsenhet.

Klok, smart och lärd men ändå en dåre i kärlek.

Bestämd och envis men ändå alltid sökandes.

Exeptionell vän men måste passa sig för att bli urlakad.

Bärandes på kärlek till hela rymden men behöver ibland landa på en egen stjärna.

Ser Gud som det uppenbara men ibland tvivlandes på sin egen existens.

Vacker, fin och mjuk men ibland ser hon någon annan i spegeln.

Äkta, praktfull och ståtlig ser jag henne när hon en dag stiger in i himmelens portar. Hon kommer göra det med bravur.

Allt hon gör här på jorden, för människan, själen och det kosmiska. Är osjälviskt och fantastiskt.

Jag är stolt!

Hon är dotter, syster och mamma. Alltid älskad!!!




Fri vers av Stahninnan
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-22 21:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart kärtleksfull hyllning.

varma applåder!
2009-02-21

  Vågan
Himmel... tårar och klingande skratt!!
En sån lyckans syster....att få bli på djupet sedd och så varmt älskad.
Varje mening vibrerar och förlöser
Ett stort hjärta har skrivit och ett vidöppet hjärta tar emot.
Det var det vackraste.....absolut vackraste...
2009-01-23

  Mangal VIP
Wow! Vilken kärleksförklaring!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Stahninnan
Stahninnan