Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

Ett oändligt sökande av så många.

Friden och lugnet.

Det stora och obeskrivbara.

Det utopiska.

Villkorslös kärlek.

Hitta lågan i sig själv.

Den rätta vägen.

Blir allt bra om jag finner DET?
















Fri vers av Stahninnan
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 22:14



Bookmark and Share


  Nasrin
Vägen dit är mödan värd, men det går om du vill uppnå dit.
Tänkvärda rader! Vackert!
2009-03-01

  Mangal VIP
Kanske är vägen målet som de säger. En tanke mycket väl värd att stanna upp inför.
2009-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Nej. För det existerar inte.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Stahninnan
Stahninnan