Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verklighet

Trött, trött, trött

mys, mys, mys

knorr, knorr, knorr

mat, mat, mat

lugn, lugn, lugn

nöjd, nöjd, nöjd

sova, sova, sova

energi, energi, energi

panik, panik, panik

arg, arg, arg

ångest, ångest, ångest

förnuft, förnuft, förnuft

verklighet, verklighet, verklighet

glädje, glädje, glädje

bus, bus, bus

värme, värme, värme

lycka, lycka, lycka




Fri vers av Stahninnan
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 22:25



Bookmark and Share


  Vågan
Jaa...
Liv, liv, liv...
2009-02-27

  Mangal VIP
Fullt upp. In och ut. Levande.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Stahninnan
Stahninnan