Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min omänskliga rival

Det finns en möjlighet.
Att du en dag väljer vägen jag fruktar.
Den kommer över mig ibland.
Den får mina hårstån att lyfta sig från huden.
Tanken är skräckfylld.
Skulle du välja.
Det kanske inte går att hindra.
Med fasa planerar jag en rymningsväg.
Gömmer jag mig då.
Försöker jag att blunda.
Undrar om du tänker på min största rival.
Eller mer kanske hur ofta.
Smyger tanken sig in i dig som den gör i mig.
Är den lika skrämmande för dig.
Hoppas den låter oss vara ifred.
Låt dig aldrig möta den igen.





Fri vers av Stahninnan
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stahninnan
Stahninnan