Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open Minds

Hela livet vi söker
Söker sanningen
Söker meningen
Efter en greppbar
lina att hålla fast i
En skör lina
att gå på

Vi trasslar in oss
i onödigheter
Så svåra att
förstå sig på

Men en dag
är allt det där
vi söker
så självklart
Allt får en mening
så klar
Det är gott att leva
Det är gott att se
Att allt man kämpat för
till slut
Hittar ankar
hittar ro

Open minds
jag har
open mindes

Det är okej
att sörja
Men det är
också okej
att le
Så jag sörjde
med världen
Blev en del av det
Så jag log
mot friheten
mot allt jag hade
runt omkring mig
Solen sken
Alla jag hade runt omkring
log tillbaka
Det är livet ni vet

Open minds
jag har
open minds




Fri vers av Andrum
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum