Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort raderad


Det fanns ingen bild

Ingen bild att hon varit

liten och oanades

Ett litet knyte

en liten palt



En liten tös som sökt en

moders varma bröst

Bröstet som var fullt

av annat än bara

varm modersmjölk

Fyllt av annat

för att söka tröst.



Moderns liv var på

lånad tid

Konsekvenser

av ett hårt liv



Det lilla knytet

växte upp

Fick ständigt börja om

Letandes efter svar

som var gömda

i en grav

Den grav

där hennes mamma var.



Moderns liv

var på lånad tid

Konsekvenser

av ett hårt liv.



Inga bilder fanns

Den lilla gjorde allt

för att bli stor

Men barndomen

hade satt spår

Spår av något som

aldrig blev avslutat

Som var bort raderat

gudarna skulle veta

att hon letat



Svårt att sätta punkt

med så många frågor

som sökte svar

Svaren fanns bara

i den grav hon har.



Att växa upp och bli stor

med ena benet

i en grav

Att gå vidare

är svårt

Det kommer ta många

många långa år

För allt har satt djupa spår

och en del

är fortfarande

blödande sår.




Fri vers av Andrum
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum