Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN GUD

Du är stor
Men inte större
Än att jag kan krama dig

Du gör mig fri
Så fri
Att jag kan älska dig

Du är

Som jag

En ängel




Fri vers av Roosa
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-21 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre

styrka som känns inom
2013-03-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Roosa!

Denna är mycket bra, talar direkt till mig, som bön, en livsande. Hälsar Fredrik
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa