Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik

Bortom skuggorna
i skogens djup
finns det magiska

Rofyllda dagar
för vårt klarnande
mysteriums oändlighet

En helande kraft
som genomsyrar allt




Fri vers av Mats L.
Läst 750 gånger
Publicerad 2005-08-27 15:39



Bookmark and Share


  O_regelbunden
"Där" har även jag suttit, och beundrat/ begrundat naturens magi, och det konstigt oförklarliga mystiska som människan tyvärr allt mer verkar tappat faschinationen för.
2006-04-18

  Karin D
Den här texten tar jag till mig direkt...även jag brukar skriva om allt levande runtomkring oss, natiuren t.ex
Karin
2006-01-21

    la-poet
powerful.. jag gillar den här !
nåt magiskt och oförståeligt
magiskt!
2006-01-16

  Rachel Roth
rofylld och vacker! ör denna att läsa
2005-11-24

  rebecca d
det mystiska går igen även i sättet att uttrycka sig, man anar...fint
2005-11-11

    stackars
Vackert! Bilder väcks..
2005-11-08

  tonsoku
oooh vackert...! får så läckra bilder i huvudet när jag läser den
2005-10-09

  Jessi
Härligt mystisk och tankarna far till djupaste Norrland *ler*
2005-10-09

    BrokenHearted
genomsyrar .. det ordet är bara SÅÅÅÅ fint!
2005-10-01

  Almaz
Härligt...drömskt, mystiskt..rofyllt..vackert och mycket stämningsfullt!
2005-09-09

  Nils Sondefors
Detta är för mig poesi!
En stark känsla, ett tydligt språk som flyter på fint och en portion ogreppbar mystik...
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.