Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G är mer än bara en bokstav

jo jag är alltid på G
seru

Glaciär - frusen ja...
Garn - allting tilltrasslat
Gränslös - fantasierna tar aldrig slut, eller hur?

G-moll - sorgligt värre
Genväg - för många till lycka
Gaffel - jag sticks, glömde du det?

Gatuförsäljare - beroende av köpare, närhet
Gnagare - hjärtat är snart bortgnagat...
Galen - inte första gången jag hört det

Gluten - inte många som tål mig
Gratäng - uschausch på mig
Golv - allas hobby är att trampa på mig

Gift - med min kudde
Gäsp - tråkigare kan man inte bli
Galge - folk hänger sitt liv på mina axlar
Glas - du verkar ju inte ha något problem med att se igenom mig


men... men ändå
ljuger du
sviker ditt
samvete och
säger att jag
är

Glittrig
Gorgeous
Graciös
Glad
Godkänd
Glödhet
Gosig
Great

vi kan nog
inte bråka i
evigheter om hur
vem, vad
jag är
så vi kan nog
i alla fall
vara överens om
att jag är en

Gäst hos
dig, ditt hjärta
och i ditt
rum




Övriga genrer av greajt
Läst 541 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-21 18:51



Bookmark and Share


  judit.s
Du är helt fantastisk!
2010-11-18

  Lia-Lej
Genialt!!
2009-02-09

    Issand. VIP
haha men sluta upp xD!
början fick mig faktiskt att skratta, så otroligt o-roligt men ändå.... ja bara g-orden och deras betydelse.. jag har konstig humor..

bra dikt!
2009-01-26

  Laijza
Å ja som alltid är på G...
Bravo..
2009-01-25

  om en Siri
wow, skitbra. Verkligen!
2009-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Gustafsson...
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt