Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudreflektion




Haiku O (tystnad)

Stillheten andas

vinternattens mörker

Ljudharmonier

© YM Bohman -09

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER