Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara le och se efter solen, bara så ?


lyda livets lag: ¤ T u s s i l a g o ¤

 

 

 

 

om allt alla sinnen

tar in

uppfattade

 

a  l  l  t

 

som Kärlek

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri