Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Var tyst
säg intet om något

Leee

Skriker du
skrik tyst

Jämrar du dig
sluta klaga

Orkar inte vara tyst
jag talar nu
Du
Jag slutar inte
Jag skriker
högt
Hör du mig
För om du inte hör mig
Så skriker jag mer
högre
Jag skriker till smärtan
försvinner
För inte förens dess
är det över




Fri vers av Andrum
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum