Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen bär Mask



Här är mitt djupa

omslutande

hjärta varmt

Fullt av känslor

som smärtar

Släpper ut

Slappnar av

Bara är

Där utanför

min dörr

spänns varje del

av min kropp

Kroppen bär mask

Stålhölje

Pansarplåt

Allt för att vara

en del

av allt det andra

Som andra

Inte brista

Inte visa

Inte släppa ut

Sätter nyckeln

i mitt lås

Stänger in mina känslor

Går ut med mitt ansikte

av plåt

Ansiktet bär mask

Mask genom dagen flyr

Kvällen kommer

Tar nycklar

mot min boning

Andas ut

Släpper ut

Samlar kraft

Tar bort allt

som skaver

Tills nästa dag gryr




Fri vers av Andrum
Läst 666 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-22 17:00



Bookmark and Share


  tRAsSeL
Jag älskar denna! Väldigt bra skrivet och beskrivande. Denna skall bokmärkas :)
2010-01-17

    miramari
Bra text om hur det kan vara och kännas när man måste armera sig själv för att vara

"en del

av allt det andra

Som andra"

Applåd!
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum