Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korslagda tankar


Då jag tror att jag är glad...

...är det en helt annan känsla som kommer fram.
Bitterhet, glömska och sorgsenhet över något förlorat;
kärleken, kyssarna, tvåsamheten, och lyckan.
Ting som är frånvarande,
utom räckhåll
och tveeggat bittra att sätta tänderna i.
Drömmen är slut.
Här kommer inkvisitionen.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson