Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han älskar dig inte längre




smälla i ytterdörren

bedjande ögon

anklaga

fin middag

gråta

lägga på luren

resa till Ibiza

själv

dåligt samvete

ny frisyr






det spelar inte längre

någon roll









Fri vers av Alfie M
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-22 21:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härlig text, känns igen, känslan. Bra.
2009-01-24

  Sofie Viktoria
Hög igenkänningsfaktor. Smärtsam sådan.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M