Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få det man inte ville ha.


mammas lilla flicka....

Rosetter , klänningar
kamma, rosetter

mammas lilla flicka
mammas lilla flicka

Sparkar skriker,
sliter av
rosetterna!!!!!!!!

Knullar runt med allt,
lever, lever, lever.

Mammas lilla flicka finns inte

Mammas lilla flicka har inte rosetter

Mammas lilla flicka finns inte.





Fri vers av jeanette nyberg
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg