Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samboliv (fortsättning på \"Höstsingel\")


jag bor sambo med en riktig slarver

närmare bestämt mig själv


jag blir så trött


igår morse när jag kom hem

hade jag inte bäddat sängen

eller plockat undan kaffekoppen

eller stoppat in skivorna i fodralen


jag tjurade

och pratade inte med mig själv på en hel timme


det värsta är ändå disken


min sambo diskar fanimig aldrig

jag lockade med att jag skulle laga något gott åt mig

om jag diskade


det blev en hetsig dispyt


till slut bestämde sig jag och min sambo

för att vänta med disken

och gå ut på krogen istället



vi trivs ändå ganska bra ihop




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 903 gånger
Publicerad 2005-08-28 01:18



Bookmark and Share


  Jenny Karlsson
Tänkte tillbaka på den här texten imorse när jag höll på att bädda sängen. Den fick mig att le
2005-09-14

  Lucidor
Du har bra fantasi. ta vara på den.

Nu ska jag sova och kanske vakna igen imorgon. Godnatt.
2005-08-28

  JML
Tycker det var roligt. Brukar också muta mig själv- om du dammsuger får du choklad! Brukar funka..
2005-08-28

    fjädern
underbart roligt, just nu är jag inte i stånd att skriva något mer konstruktivt än så (...) men jag log iallafall brett när jag läste det här. jättebra.
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho