Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte våga


Avstånd

Vi ser varann på avstånd
vet redan att vi hör ihop
ett passionerat tillstånd
som glömmer alla varningsrop

Vi ser varann på avstånd
allt närmare vi går
testar gränserna i oförstånd
likt barn som ej förstår

Vi ser varann på avstånd
men ångrar nästa steg
nickar stumt i samförstånd 
hur kan man bli så feg

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-23 18:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket mänskligt, berör in i själaminnen, om alla stunder då rädslan innfunnit sig i olika former, applåder, för denna.
2009-01-24

  Miss Mod
Detta att inte våga är ett liv i livet.
2009-01-24

    ej medlem längre
Så BRA! Du beskriver precis hur det kan kännas.
2009-01-23

  friheten
gilals skarpt denna menning:

"Vi ser varann på avstånd "
2009-01-23

  noname_realmind
"The love that you withhold is the pain that you carry" hörde jag av en klok man...

Fint skrivet med gung i.
2009-01-23

  ockerconny
Kan bara tacka dig för en otroligt välskriven text.

Innebörd och känsla som fick det att hoppa till i bröstkorgen.


Tack
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER