Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett kroppsstorlek

Jag släpper taget

lite varje dag.




Om en tid

om en vecka
eller någon månad
eller ett halvår

så kanske det lämnar mig
utan något spår.


Om en tid kanske jag står där
med ett självsäkert leende på läpparna.


Oavsett kroppsstorlek.




Fri vers av seriöst störd
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-23 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd