Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 14.


jag lindar in min fot i dukar och ber om cigaretter och näring
jag läser mig ifrån cynismen
dricker och blir mannen att ta hand om
att fylla, att utnyttja
som letar efter ådror
efter sin kropp, sig själv
sjukhus och symboler
som trycker läpparna mot
fönster och kreditkort

som letar efter ett piller där allt finns samlat.




Fri vers av Execution Boy
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-01-23 19:53



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Oh, här känner man igen sig. Bra språk. Måste genast läsa lite till av dig.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy